Växtvärk kan vara dödlig… Uhl-Instruments lägger ned.

Ibland är det skadligt att lyckas för bra och ibland hanteras inte framgång som många kanske skulle önska.

Uhl-Instruments, som konstruerade och byggde de HX3-baserade Uhl-orglarna hade en ständigt ökande orderingång. För att dämpa trycket från marknaden gjordes en märkbar prishöjning, men trots den fortsatte ordrarna att öka i antal.

Många entreprenörer skulle då helt enkelt ha låtit företaget växa, men för Uhl-Instruments del blev lösningen en försäljning av verksamheten. Försäljningen av företaget misslyckades och verksamheten läggs nu istället ned.

Till all lycka fortsätter HX3-motorn att vara den bästa av existerande hammondkloner. Midimodulerna fortsätter vara den enkla, lilla, billiga och lättportabla lösningen samtidigt som de HX3-baserade MAG-orglarna utan någon som helst konkurrens står som kungen bland kloner.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.