Nyhet! Orgelserien X3 Smooth från Uhl Instruments hos MAFY!

Den tvåmanualiga X3-2 Smooth från Uhl Instruments

Den tvåmanualiga X3-2 Smooth från Uhl Instruments

Nu finns HX3-orglarna från tyska Uhl Instruments att köpa hos MAFY. De kan levereras både i en- och tvåmanualigt utförande. HX3-motorn fortsätter att vara det överlägset bästa vi stött på i klonvärlden och här är den förpackad i ett komplett instrument. Den fysiska modelleringen av alla ljudskapande delar i en riktig tonhjulsorgel fortsätter att vara det vinnande konceptet ljudmässigt. Som alltid finns även en fysisk modell av en leslie 122 rörförstärkare inbyggd som kan användas med ett transistorleslie eller via den inbyggda simuleringen av de roterande delarna i ett leslie.

Här finns fulla klaviatur, drawbars, HX3 standardreglage och en inbyggd handkontroller för lesliestyrning (endast vid 2 manualer) – sätt i en swellpedal och börja spela!

Till orglarna kan också lättviktiga hardcase av utmärkt kvalitet köpas, något vi starkt rekommenderar för alla instrument som inte blir helt stationära.

MAFY är glada och stolta att ha fått förtroendet att tillhandahålla orglarna från Uhl Instruments i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island.

Vår produktsida för Uhl-orglarna hittar du här. Det går också bra att titta och lyssna på Uhl Instruments hemsida. För dem som läser tyska finns även en fin artikel om orglarna av den föregående modellen ur den tyska tidskriften OKEY här: okey-130-uhl-test.

Välkommen med din beställning!uhl_instruments_033b

Det här inlägget postades i HX3, MAFYprodukter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.