Klassiskt piporgelljud hos MAFY

cecilia-frontPiporgeln är här – i en ask

MAFY har glädjen att berätta om nya produkter i sortimentet som gör att riktigt bra piporgelljud går att få i liten transportabel förpackning.

MAFY för nu de utmärkta Cecilia-modulerna i Sverige och samtliga grannländer. Modulerna har utvecklats av Mlnařík Organ i Tjeckien baserat på en egenutvecklad ljudmotor och ett urval av de bästa tillgängliga samplingarna. De levererar ljud som är en fröjd för örat!

Vi erbjuder också, liksom för HX3-lösningarna, ombyggnad av gamla orglar som inte längre låter bra eller inte är värda att reparera.

Komplettera den gamla orgeln eller den transportabla riggen med en suverän piporgelmodul eller bygg om den trötta orgeln så den får nytt liv – vi hjälper dig.

Modulerna finns i flera utföranden med flera olika dispositioner (se produktsidan) och har du speciella önskemål om dispositionen går det bra att göra kundanpassningar.

En HX3-ombyggd orgel går också att utrusta med en Cecilia-modul via Midi, fristående eller inbyggt, vilket gör att ett bra Hammondljud numera lätt kan samsas med ett bra piporgelljud vid samma arbetsplats för organisten.

MAFY välkomnar dig att spela mera klassisk orgel med oss!

Det här inlägget postades i MAFYprodukter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.