Nytt år och nya möjligheter

dbe1

Den utomordentliga HX3-modulen finns också i en större förpackning med ännu flera funktioner. ”Storerbror” till den HX3 midimodul många redan sett har inbyggda drawbars för två manualer och ett pedalklaviatur och den har både fler utkanaler och direkt utgång för Leslie. Dessutom ytterligare en midiport dedicerad till Midi Out och – som en del önskat sig – en mastervolym på modulen. Gavlar i amerikansk valnöt – som originalet. Läs mera här.

För den som missat ljudet i denna juvel rekommenderar vi lyssning på vår ljudprovssida och länkarna från den: Ljudprover HX3-motorn

Priset är 12900 inklusive moms.

_________________________________________________________________________________________

dbc1

För alla som vill ha en liten rigg eller vill komplettera den mindre HX3-modulen med riktiga drawbars finns nu också en bra lösning med både drawbars och övriga styrningar – se bilden. Om man saknar reglage på sin midikontroller eller har en kontroller som skickar obskyra styrkoder som inte fungerar med HX3-modulen, är detta en fin lösning. Kontrollern kan fantommatas från HX3-modulen eller försörjas via separat spänningsadapter. Kontrollern kan användas för flera manualer via ”Assign-knapparna” som gör det möjligt att välja vilken manual drawbar-reglagen skall påverka. Gavlar i amerikansk valnöt också på denna kontroller.

Priset är 3500:- inklusive moms.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.