Nytt & hett i höst: Digitala lösningar

 

MAFY presenterar digitala lösningar

Nu – äntligen säger nog många – tar MAFY även digitala lösningar under sina vingar!

Som alla vet är digitala lösningar i Hammondvärlden ingenting nytt. Med de krav MAFY ställer på kvalitet och möjligheten till långsiktiga helhetslösningar, har det dock fram tills helt nyligen saknats fullvärdig teknik och i våra ögon (och öron) fullvärdiga produkter som räcker hela vägen. Nu är den tiden till slut över!

HX3 symbolicHX3 – När dina öron får bestämma…

MAFY har glädjen att meddela att vi nu tillhandahåller lösningar för alla våra kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark baserade på den utmärkta ljudmotorn HX3 från KeyboardPartner i Tyskland. Detta ger utan tvivel både gamla och nya kunder helt nya och många gånger oanade möjligheter som vi verkligen ser fram emot att få vara med och leverera.

Ljudmotorn HX3 är som sådan den enda i sitt slag. Ingen annan ljudmotor existerar som arbetar med en fullständig, i detalj utförd, digital avbildning av alla delarna i en hammondorgel. Inga genvägar, inga pålagda effekter, inga samplingar. Det ger också ett ljud av motsvarande kvalitet – närmare perfektion kommer vi nog inte.

Som ett introduktionserbjudande ger vi våra första kunder till nya lösningar rabatt.

Läs gärna mera om lösningarna i allmänhet på vår sida Digitalt i huvudmenyn och mera specifikt på sidorna under Digitala lösningar i menyn Försäljning.

Direktlänkar till nu aktuella produkter:
HX3 Midimodul
HX3 Drawbarmodul
Ombyggnad XB-2 med HX3

Läs också gärna vår FAQ om vad man kan göra med gamla orglar som ingen vill spela på.

Välkommen med din förfrågan till info (at) mafy.se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.